Personlig træning

En personlig træner er med til at hjælpe dig med, at opnå de mål du sætter dig, og er med til at sætte de rigtige mål for den enkelte person. Sammen med den personlige træner sætter man sig nogle realistiske mål for træning, kostomlægning og livsstilsændring, som gør, at man oplever mere overskud i hverdagen, bedre helbred og forbedret livskvalitet. Hos Green Clinic har vi opdelt vores personlige trænere indenfor flere forskellige områder, hvor den enkelte træner har mest erfaring, egen interesse, og størst faglig kompetence. Vi kan derfor tilbyde personlig træning både indenfor: 

Styrketræning, Løfteteknik, Cardio- og kredsløbstræning, løbeteknik, OCR træning som helhed, specifik træning af teknik på forhindringer, grebsteknik,  slanke- og fedtforbrændingstræning, genoptræning, individuel målrettet træning til eks: politiets optagelsesprøve, diverse prøver hos forsvaret, træning til triathlon, programlægning for både børn og unge, forløb for børn og unge som har brug for en støttende voksen til træning og samtaler (ikke kun samtaler om træning, men livet i det hele taget som ung)   

Flere og flere oplever måske at der kan opstå et ubehag ved at møde op i et fitnesscenter. Her kan en personlig træner være en god støtte, én at følges med, råde, vejlede, støtte og motivere –som en troværdig træningsmakker. Hos Green Clinic har vi som oftest hele centeret for os selv, når vi afholder personlig træning. En personlig træner er også en slags ”genvej” til at opnå store resultater, med begrænset tid til rådighed. Dette gøres via effektivitet og struktureret træning – f.eks. hvis der kun er to timer til rådighed til træning om ugen, så kan den personlige træner med sin viden og erfaring sørge for, at disse to timer kommer til gøre det ud for mindst den dobbelte tid. Så uanset hvilke tanker man går med, og hvilke mål man har for sig selv, så vil en personlig træner helt afgjort hjælpe én godt på vej! 

Du er ALTID velkommen til at ringe eller komme forbi og snakke om ønsker og muligheder😊