Personlig træning

En personlig træner er med til at hjælpe med, at man opnår de mål man sætter sig, og er med til at sætte de rigtige mål for den enkelte person. Sammen med den personlige træner sætter man sig nogle realistiske mål for træning, kostomlægning og livsstilsændring, som gør, at man oplever mere overskud i hverdagen, bedre helbred og forbedret livskvalitet. Vi kan fungere som personlig træner indenfor flere forskellige genrer, som f.eks. styrketræning, kredsløbstræning (løb/cykling/roning mv.), slanke- og fedtforbrændingstræning, genoptræning, målrettet træning osv.

Slanke- og fedtforbrænding vil især være et område, hvor de fleste kan have meget stor glæde og gavn af en personlig træner, idet det for de flestes vedkommende er folk uden den store træningserfaring – og måske er der enkelte der endda har decideret ubehag ved at møde op i et fitnesscenter. Her kan en personlig træner være en god støtte, én at følges med, råde, vejlede, støtte og motivere –som en troværdig træningsmakker.

En personlig træner er også en slags ”genvej” til at opnå store resultater, med begrænset tid til rådighed. Dette gøres via effektivitet og struktureret træning – f.eks. hvis der kun er to timer til rådighed til træning om ugen, så kan den personlige træner med sin viden og erfaring sørge for, at disse to timer kommer til gøre det ud for mindst den dobbelte tid.

Så uanset om man går med tanker om at opnå en lavere vægt, lysten til at prøve et marathon , triathlon eller måske bare ønsker bedre fysisk form og stærk krop, så vil en personlig træner helt afgjort hjælpe én godt på vej!