Moms after work Bootcamp

Mom’s after work bootcamp 

Bootcampen forløber over 8 tirsdage 

Om du er MOR til 1, 2 eller 8 børn eller de måske er fløjet fra reden for længst, så er den her bootcamp til dig som har titlen: MOR. 

Denne bootcamp er til dig, som har brug for MIG-TID, og som ikke altid når det i den travle hverdag, hvor børn måske skal hentes, der skal handles ind, laves mad, vaskes tøj, smøres madpakker, osv – ALT DET ved siden af vi også lige skal passe vores arbejde. SÅ HVOR BLEV DER LIGE PLADS TIL DIG? 

Det bliver der nu. Kom og vær med på en bootcamp, hvor vi får trænet hele kroppen igennem, alle kan være med – det eneste krav vi har er AT DU ER MOR! 

Vi skal have fat i fladere maver, slankere lår, mindre numser, men vigtigst af alt er, at vi skal have det sjovt mens vi gør det. 

Vi starter fra bunden og lærer teknikerne, der vil være fokus på netop Jer og Jeres behov fra gang til gang ud fra et fast program. 

Så er DU klar til DIG-TID så skriv til os allerede i dag her: info@greenclinic.dk og hør hvornår næste bootcamp starter. Vi glæder os hver gang til nogle fede træninger sammen med jer LADIES med plads til grin og udfordringer. 


Pris: 800kr for 8 uger inkl. Fri adgang til centeret og lukket facebook gruppe, samt vejninger og gode råd og en masse nye bekendtskaber.
Idéen til bootcampen oprinder fra mange af vores mødre fra baby bootcampsene som savner at træne sammen efter de er startet i arbejde og babyerne er blevet store.