Holdtræning

CrossMix Indoor/Outdoor:

Vi har hold hvor alle kan deltage uanset niveau. Vi gennemgår alle øvelsernes tekniske udførelse og bruger god tid under træningen på at rette hver enkelt i deres tekniske udførelse af øvelserne for at undgå skaderVi træner udendørs året rundt, næsten uanset vejrforhold. Vi har hold hvor vi træner de forskellige WOD (Workout Of the Day) ved brug af bl.a. kettlebells, vægtstænger bumperplates, reb, dumbells, medicballs, boxes, TRX, Traktordæk, mm. På holdene trænes både individuelt og i teams. På vores hold er et højt tempo, hvor der arbejdes hårdt og intensivt under hele timen. Med vægte i forskellige kilo størrelser, giver det os mulighed for at presse hver enkelt på det niveau man er. Træningen vil være varieret fra gang til gang og altid bestå af grundig opvarmning efterfulgt af forskellige udendørs WOD.

Mandags Crossmix/senior crossmix:

Mandagshold er et crossgym hold som alle øvrige hold, men om mandagen bruges der mere tid på gennemgang, samt tages større hensyn til skader mm. Holdet henvender sig derfor godt til både yngre og ældre deltagere. 

Makker Mandags crossmix:

Makker mandag er et crossmix hold baseret på funktionel træning i teams. Hver mandag træner man derfor med en eller flere makkere. Makkerne vælges ved fremmøde. Øvelserne kan være baseret efter You-Go-I Go-princip, eller som en del af et team af eks. 2 personer, der tilsammen skal udføre dagens workout på eksempelvis tid, eller opnå et antal gentagelser indenfor en given tid eller et antal kilo der skal løftes. Dagens Workout er lavet af og instrueres af instruktøren. 

OCR Crossmix

OCR Crossmix er et hold hvor der trænes teknik og gennemgang på forskellige forhindringer. Ofte vil dagens træning også bestå af en workout hvor øvelserne har særlig fokus på træning af de muskelgrupper som anvendes mest under OCR. Holdet er for alle uanset om man er eliteløber eller aldrig har prøvet OCR. Er du garvet løber vil du få “ekstra opgaver” og er du helt ny, vil instruktøren bruge lidt ekstra tid på det tekniske under træningen. Træningen foregår oftest udendørs. Vinterhalvåret kan dog godt byde på nogle enkelte indendørs træninger afhængigt af vejret. 

Heavylift

Heavylift er et styrke hold baseret på teknik og tunge løft. Vi træner ofte få og meget tunge løft. Timen er tilrettelagt af instruktøren. Der fokuseres på korrekt løfteteknik, og at hjælpe hvert enkelt medlem til at sætte nye personlige rekorder. Holdet er for alle. 

Fredagsbar

Info på vej…