Fitness2Business

Vi tilbyder instruktørtimer i din virksomhed, hvor vi kommer ud til Jer og instruerer og laver programmer i styrketræning, løbetræning og CrossTraining.Firmasport kan være et fast tilbud til medarbejderne eller i forbindelse med firmaarrangementer eller andre events.

Styrketræning: Vi instruerer og laver programmer til hver enkelt eller som samlet hold hos virksomheder med egne fitness faciliteter. Vi udfærdiger programmer, som hver enkelt efterfølgende kan træne alene eller sammen med os, alt efter ønske. Vi står gerne til rådighed for at instruere i de forskellige maskiners funktion og brug.

CrossTraining: Vi underviser i CrossTraining, i virksomheder som har et lokale eller en udendørs plæne eller parkeringsareal eller lign. hvor det er muligt at udføre forskellige konditions og styrkeøvelser i et højt tempo. Vi sørger for grundig opvarmning efterfulgt af forsk. W.O.D´s (Workout Of the Day) Læs mere om CrossTraining på vores hjemmeside. Hvis firmaet ikke selv har træningsudstyr kan vi medbringe alt udstyr lige fra tunge bolde, traktordæk, vægte, reb, kettlebelts, og mm.

Løbeinstruktion: Vi tilbyder løbeinstruktion i virksomheder, hvor vi samlet løber i små hold fra virksomheden og rundt i området. Under løbeturene instrueres der i løbeteknik, vejrtrækning og udøves intervaltræning, bakketræning, evt. trappetræning, mm. Løbeinstruktion er både for folk som ALDRIG har løbet før og for maratonløbere. Alle kan blive bedre;) OG er man god i forvejen, så vil man stadig blive udfordret ved at løbe på hold med os, sammen med nybegyndere, da vi tilretter træning til hver enkelt under turen. Typisk løber de hurtige løbere lidt længere (og hurtigere), og får dermed ”lov til” at løbe lidt i forvejen og komme tilbage og hente os der ikke løber lige så hurtigt. Der er plads til alle, men også plads til at udfordre alle.