Summer Cross bootcamp hver torsdag i maj og juni (Første gang er dog 26. april) er målrettet TOTAL opstramning inden sommertøjet skal på?træningen er målrettet høj og intens fedtforbrænding gennem mange forskellige cardioøvelser, personlige pulstets og pulstræning, efterfulgt af tung styrke inden timen er slut. Sidste træning foregår selvfølgelig på stranden??ALLE kan være med og træner på det niveau man er på. Træningen foregår indendørs medmindre andet aftales på holdet. 

Så find håndklæde, solcreme og solbrillerne frem, det får I brug for efter endt Bootcamp?, vi sørger for sol og MASSERE af sved???
Tilmelding foregår ved at skrive en mail til:
greenclinicdk@gmail.com om at du/I ønsker at deltage på summercross bootcamp med navn og tlf nr. I vil herefter modtage en mail retur om I er optaget på bootcampen (først til mølle) og modtage et mobilpay nummer der skal overføres til eller om bootcampen er overtegnet. Vi har valgt at gøre det på denne måde, for at sikre, at bootcampen ikke overtegnes, da der KUN er plads til 16 deltagere på dette hold!

Hvis man ønsker det kan man tilkøbe et personligt kostprogram lavet af Anisette Leander. Anisette er klinisk diætist, og vil være tilrådighed i centeret de første to gange til Bootcampen samt den sidste dag. Hos Diætisten starter man med en personlig samtale, en vejning og scanning hvorefter Anisette Leander vil lave et helt personligt og nøje opfulgt kostprogram målrettet den mest optimale kost for fedtforbrænding. Kostprogrammet afsluttes med en kort samtale om forløbet og det videre forløb. Bootcampens kampagnepris på Leander Kostprogram er de første to træninger KUN 400kr og skal bookes direkte hos Leander Sundhed på tlf 51282235. Ring for booking af tidspunkt da der kun er 16 pladser ialt vil det være efter først til mølle?Vi glæder os til hård træning og Sund kost sammen med Jer?