Summer Cross

Summer Cross Bootcamp er målrettet TOTAL opstramning inden sommertøjet skal på?træningen er målrettet høj og intens fedtforbrænding gennem mange forskellige cardioøvelser efterfulgt af tung styrke inden timen er slut. Sidste træning foregår selvfølgelig på stranden?ALLE kan være med og træner på det niveau man er på. Træningen foregår indendørs medmindre andet aftales på holdet.
Så find håndklæde, solcreme og solbrillerne frem, det får I brug for efter endt Bootcamp, vi sørger for sol og MASSERE af sved? Pris for bootcampen: 400 kr til mobilpay 40334424, med teksten: ”Summercross” man er sikret plads når man har betalt, så hold øje på Facebook under begivenheder hvornår næste bootcamp starter?

Hvis man ønsker det kan man tilkøbe et personligt kostprogram. Anisette Leander er stud. klinisk diætist, og vil være til rådighed i centeret de første to gange til Bootcampen samt den sidste dag. Hos Diætisten starter man med en personlig samtale, en vejning og scanning hvorefter Anisette Leander vil lave et helt personligt og nøje opfulgt kostprogram målrettet den mest optimale kost for fedtforbrænding. Kostprogrammet afsluttes med en kort samtale om forløbet og det videre forløb. Bootcampens kampagnepris på Anisette Leanders Kostprogram er gældende til de to første træninger og kan købes til KUN 400kr og skal bookes direkte hos Anisette Leander på tlf 51282235. Ring for booking af tidspunkt. Da der kun er 14 pladser ialt vil det være efter først til mølle princip?Vi glæder os til hård træning og Sund kost sammen med Jer?

Opret dig som medlem her!